HCM Baia Mare câştigă acasă la Thuringer!

HCM Baia Mare câştigă acasă la Thuringer cu scorul de 25-23 (10-12), după ce cu 10 minute de finalul meciului scorul era egal, 21-21. Luciana Marin înscrie în minutul 55 şi aduce HCM-ul în avantaj, iar intervenţia de excepţie a Paulei Ungureanu din minutul 58 aduce victoria, la 2 goluri, pentru echipa din România.

5621e434aa5e5

 

„Este un meci extrem de important. Va trebui să alergăm foarte mult pentru că nemțoaicele au o echipă mobilă. Campioana Franței a luat un punct la Thuringer, iar ca să păstrăm șanse de calificare, va trebui să câştigăm”, a declarat, inainte de meci, antrenorul Aurelian Roșca pentru site-ul clubului din Baia Mare.

Au marcat pentru Baia Mare: Do Nacimento 7 goluri, Abbingh 5, Geiger 5, Pineau 3, Ardean-Elisei 1, Marin 1, Tătar 1, Nechita 1 şi Jezici 1, iar principala marcatoare de la Thuringer a fost românca Eliza Buceschi care a marcat 7 goluri.

Cu această victorie HCM-ul urca pe locul 4 în grupa I, a Ligii Campionilor, poziţie de pe care pot ajunge în sferturile de finală ale competiţiei.

Multă baftă în continuare, fetelor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s