Simona Halep pierde în semifinale la Sydney, dar să nu ne pară rău!

Printre picături de ploaie, rafale de vânt şi zeci de întreruperi, Svetlana Kuznetsova reuşeşte să se impună în fata Simonei Halep, după aproape 3 ore de joc, cu scorul de 7-6(5), 4-6,6-3.

Să fie oare o semifinală pierdută pentru o finală câştigată?

Astăzi nu a fost să fie, parcă nimic nu s-a legat, iar Halep a părut cu mintea focusată spre un alt ţel, reuşind să strângă în dreptul său prea multe greşeli neforţate, prea puţine mingi de break convertite şi un procentaj la puncte câştigate cu al doilea serviciu mult prea mic.

Un meci pierdut nu este un capăt de ţară, mai ales când în faţa ta, la o mică distanţă, sta un turneu de Mare Slem. Asta se pare să fi fost gândul care, din când în când, străbătea mintea Simonei, în timpul punctelor, iar nouă nu trebuie să ne pară foarte rău. Tot răul spre bine se spune, şi atunci, să ne bucurăm că ea a câştigat totuşi, prin această înfrângere, mai mult timp de odihnă pentru ceea ce o aşteaptă începând cu săptămâna viitoare, ţinând cont că, în mare parte, prestaţia ei la Australian Open, depinde şi de accidentarea de la picior, iar încă un meci în plus, jucat astăzi, fie el şi câştigător, ar fi putut pune în pericol îndeplinirea obiectivul ei pentru Melbourne.

Să îi dăm credit şi adversarei, care, în momentele importante, a reuşit parcă să facă şi fileul să fie de partea ei, având puţin mai multă determinare, lucru perfect normal, ţinând cont că în faţa ei stătea numărul 2 mondial, într-o zi nu foarte bună.

Noi o vom lua de la capăt săptămâna viitoare, cu nopţi nedormite, 7 să sperăm, stând în faţa televizoarelor cu pumnii strânşi. Sper să avem în faţa noastră o Simona Halep determinată, recuperată fizic şi cu gânduri mai pozitive.

Să îi fim aproape la bine, dar mai ales la rău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s