Halep, oprită de ploaie la Sydney!

Ploaia dă bătăi de cap organizatorilor de la Sydney. Cele două semifinale feminine au fost mutate pentru mâine, în sesiunea de dimineaţă. Tot mâine va avea loc şi finala, dar după ora 19:30, ora Australiei.

551089_551089_capt_balta.jpg

Simona Halep a avut un început mai greu de meci astăzi, în faţa numărului 25 mondial, Svetlana Kuznetsova, din Rusia, însă jucătoarea din România şi-a ridicat repede nivelul de joc, revenind de la scorul de 2-4 la 5-4, arătând o atitudine optimistă, hotărâtă şi reuşind lovituri spectaculoase. Meciul a fost întrerupt la scorul de 5-4 pentru jucătoarea noastră şi este reprogramat pentru mâine, ora 4:00 dimineaţa, ora României.

În cea de-a doua semifinală feminină, jucătoarea de numai 18 ani, Belinda Bencic, loc 14 WTA, a întâlnit-o pe Monica Puig, din Puerto Rico, loc 94 WTA. Partida a fost oprită, tot din cauza vremii, la scorul de 4-0, în favoarea jucătoarei portoricană.

Halep are şanse mari să joace mâine finala de la Sydney, luptându-se astfel pentru cucerirea primului titlu WTA de anul acesta şi cel de-al 12 din carieră. Momentul este unul foarte favorabil, dat fiind faptul că de săptămâna viitoare începe primul Grand Slam al anului, Australian Open.

d02caf9303177a90b284a6f1220bfd48.jpg

În fata Belindei Bencic, Simona Halep, s-a retras anul trecut, în finală de la Toronto, din cauza unei accidentări, dar a câştigat în 2014, la Wimbledon, cu scorul de 6-4, 6-1.

Dacă va ajunge să joace cu Monica Puig, aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două.

Să îi ţinem pumnii Simonei şi să sperăm ca accidentarea de la tendon nu îi va pune mari probleme în cazul în care ajunge să joace ambele partide de mâine.

#Hai Simona!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s