Ciprian Marica a semnat cu Steaua!

Jucătorul de fotbal, Ciprian Marica, a semnat, joi, cu Steaua, un contract pe un an de zile şi se va alătura, vineri, lotului condus de Laurenţiu Reghecampf, în Turcia.

12565561_929744157073340_3147277939542065742_n.jpg

„Dragi prieteni, s-a făcut prea multă vâlvă în jurul situaţiei mele într-o perioadă în care eu vroiam doar linişte. S-a vorbit mult, şi-au dat mulţi cu părerea, mulţi dintre voi mi-aţi scris, aşa că mă simt dator să fac nişte precizări. Am fost mereu sincer cu voi şi cred că datoria unui bărbat este să-şi asume deciziile pe care le ia şi să poată privi pe oricine în ochi. Şi vreau să vă asigur că mi-am dorit mereu orice acţiune a mea, ca sportiv şi ca om, să nu aducă nemulţumire nimănui. Tot timpul am ales în viaţă în aşa fel încât să-mi fie bine!

Echipa care m-a dorit cel mai mult, a fost Steaua. Mi-au scris suporterii, m-a ofertat antrenorul, conducerea executivă, patronul, prieteni comuni! Am primit sute de telefoane, de când am plecat din Turcia, am fost vizitat de Crăciun, de Revelion, zi de zi! Şi, aşa cum am anunţat aici, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, întotdeauna, în cariera mea, am ales aşa. Vă mulţumesc pentru încredere şi vă asigur pe toţi că voi da toată energia mea şi toată priceperea să-mi fac datoria faţă de noul meu club. Vreau să câştigăm toate trofeele puse în joc, vreau să duc echipa în Champions League. Nu este o alegere luată pe criteriu financiar, singura mea dorinţă, din acest punct de vedere e să-l implic pe patron în susţinerea Fundaţiei Ciprian Marica, fundaţie ce sprijină tineri extrem de talentaţi din ţara noastră. E un moment important pentru mine. Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de performanţă, vreau doar să am linişte şi sănătate să pot să dau totul pe gazon! La fel vă doresc şi vouă, linişte, bunătate, sănătate şi voie bună! Vă mulţumesc pentru atenţie şi vă aşteptam la stadion!”, a scris jucătorul pe un site de socializare.

Steaua nu este singura echipă care l-a vrut pentru Marica, Getafe fiind în tratative cu jucătorul, dar acesta se pare că nu s-a înţeles cu echipa iberica, astfel că a ales să semneze cu Steaua, un contract valabil un an, dar cu o clauză specială prin care jucătorul poate pleca atunci când dorește de la club.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s