Simona Halep este în semifinale la Sydney!

Simon Halep câştiga parida în fata Karolinei Pliskova, în două seturi, cu scorul de 6-4,7-5, după o oră şi 38 de minute de joc şi se califica în semifinale la Sydney unde o va întâlni pe Svetlana Kuznetsova din Rusia, loc 25 WTA.

CYlM01IUkAASF8a.jpg

După ce a condus în primul set cu scorul de 5-1, Simona ne-a dat ceva emoţii, lăsându-şi adversara să câştige următoarele 3 game-uri, 2 dintre ele la 0. La scorul de 5-4 Simona cere intervenţia antrenorului, iar după discuţia cu Darren Cahill, se relaxează şi reuşeşte să se impună în primul set cu 6-4.

În setul al doilea Simona a părut că are parte de un antrenament oficial în care a încercat o serie de lovituri şi unghiuri, şi-a exersat returul, şi-a îmbunătăţit serviciu, fiind propriu său antrenor. „Da şi tu un forehand în teren, că de o oră te chinui”, şi-a strigat Simona după o ratare.
Meciul de azi a arătat bine pentru Simona şi pe hârtie, reuşind un procentaj la primul serviciu de 70% şi câştigându-şi 58% din punctele pe al doilea. A convertit 42% din mingiile de break (4/7), a servit 2 aşi şi a făcut tot atâtea duble greşeli.

Mâine Halep o va întâlni în semifinale pe Kuznetsova, care a trecut de Errani în sferturi, tot azi, cu scorul de 7-6(1), 6-0. Simona a mai jucat cu rusoaica de 5 ori până acum, câştigând 3 dintre partide, ultima fiind în 2014, la Rolland Garos, în sferturile de finală.

Să sperăm că Simona a mai scăpat din emoţiile de început de an şi că accidentarea nu o să îi mai pună probleme în meciul de mâine,  noi aşteptam să o vedem în prima finală a ei de anul acesta.

Să îi ţinem pumnii,

Baftă Simona!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s