Da, da, da! Halep câştiga la Sydney!

Simona Halep câştiga prima partidă din 2016, în 3 seturi, în fata Carolinei Garcia, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1 şi o va întâlni în sferturi de finală pe Karolina Pliskova, miercuri, după ora 7 AM, ora României.

„Am avut dureri în al 2-lea set, am încercat să nu mă gândesc prea mult la durere. În setul al 3-lea nu am mai simţit durere deloc”, a spus Halep la conferinţa de presă.

CYgkI1CUkAAkh0r.jpg

 

Meciul cu Caroline Garcia nu a fost unul fără emoţie, Simona părând că se luptă mai mult cu propria durere decât cu adversara.

Primul set ne-a dat încredere, Simona s-a mişcat bine pe teren, dând lungime mingiilor ei şi reuşind un procentaj de 72% la primul serviciu, serviciu ce arata o îmbunătăţire faţă de anul trecut.

Pe finalul primului set însă durerile au început să apară, iar setul al doilea nu a arătat foarte bine pentru noi. Franţuzoaică profita de vulnerabilitatea Simonei, devine mai agresivă, plimbând-o cât mai mult pe suprafaţa de joc. Simona cedează la 5-2 pe propriul serviciu şi Garcia reuşeşte să ducă meciul în decisiv.

CYg7iwTW8AEfOgN

În decisiv Simona însă strânge din dinţi şi începe să îşi crească nivelul jocului, găsind unghiuri spectaculoase, demolând încrederea adversarei, câştigând 3 dintre cele 5 mingi de break şi nelăsându-i acesteia decât un singur game.

După o oră şi 53 de minute de joc, Simona Halep demonstrează încă o dată de ce este una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, etalând un tenis inteligent şi spectaculos, găsind din nou puterea să treacă peste un set pierdut şi durerile apărute în timpul unui meci.

CYg5BN3UEAAEDDy

În sferturile de finală o va întâlni pe Karolina Pliskova, din Cehia, cap de serie 5 la acest turneu şi numărul 11 WTA. Aceasta va fi cea de-a treia întâlnire dintre cele două, celelalte partide fiind disputate în 2015, tot pe hard şi fiind câştigate de Halep în 2 seturi.

” Abia aştept să întâlnesc jucătoare puternice. Ştiu cum joacă şi ştiu ce să fac pe teren”, a spus Halep despre Pliskova.

Întrebata despre parcursul ei la Sydney, după meciul de azi, Simona spune:

„Nu vreau să mă opresc aici”

 

Emoţiile cresc pentru mâine şi sperăm ca Simona să se recupereze cât mai bine până la ora de începere a meciului, ora 7 AM, ora României. Să îi ţinem pumnii strânşi.

Până data viitoare,

#HAI SIMONA

Un gând despre „Da, da, da! Halep câştiga la Sydney!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s