Monica străluceşte din nou!

Am terminat săptămâna cu veşti bune din tenis. De la Shenzhen vine primul titlu şi anul acesta. Monica Niculescu cucereşte primul turneu din 2016, la dublu, alături de Vania King (SUA), cu scorul de 6-1,6-4, finală câştigata în fata cuplului chinez Yi-Fan Xu/Saisai Zheng, cap de serie numărul unu.

563b03fe9f8c8

În vârstă de 28 ani, născută la Slatina şi stabilită în Bucureşti încă de la 4 ani, Monica şi-a câştigat simpatia în lumea tenisului cu slice-ul ei unic, şi cu zâmbetul ce îl are pe buze la fiecare meci. A cucerit primul ei trofeu la simplu, în Brazilia, în 2013 şi ocupa locul 39 în ierarhia WTA.

fed-cup-romania-spania-1-1-simona-halep-a-castigat-prima-partida-insa-begu-a-cedat-in-meciul-cu-294181.jpg

Pentru echipa de Fed Cup a României, joacă din 2004, şi a obţinut pentru noi, 14 victorii la simplu şi tot atâtea la dublu. Cu siguranţă meciul pe care mult timp nu îl vom uita, va fi cel din 2015, de la Galaţi, când alături de Irina Begu, au bătut cuplul Spaniei, format din Garbinie Muguruza şi Medina Garrigues, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2, aducând punctul decisiv şi ajutând România la calificarea în Play-off-ul mondial.

b93d82db2e

„Fanii au fost minunaţi! Datorită lor am câştigat acest meci! Minunaţi au fost! M-am speriat puţin în al doilea set, când mi-a zis Irina că are crampe. Am crezut că o să trebuiască să alerg numai eu. 🙂 Publicul a fost incredibil. Le mulţumesc oamenilor din Galaţi. Fără să fim o echipă, n-am fi reuşit. Toţi s-au ridicat la fiecare punct, au fost alături de noi. Nu ştiu cum am reuşit să joc aceste ultime puncte ale meciului!” , Monica Niculescu.

Pentru noi minunat este ceea ce face ea şi aşteptam cu nerăbdare să o vedem şi anul ăsta, în februarie, la Cluj, acolo unde se vor disputa meciurile dintre România şi Cehia, deţinătoarea trofeului.

Mult succes pe mai departe, Monica.

Până data viitoare,

#HAI ROMÂNIA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s