Debutul Simonei în 2016

Simona Halep îşi face debutul în 2016, la Sydney, cu o săptămână înainte de primul Grand Slam al anului, în fata franţuzoaicei Caroline Garcia, în vârstă de 22 de ani, loc 34 WTA, aceasta fiind prima confruntare dintre cele două.

simona-halep-in-wta-event

„Ştiu că va fi un turneu dificil, dar sunt ok. Vreau neapărat să am câteva meciuri înainte de Melbourne. Problemă încă exista, dar acum nu mai am dureri. Să văd cum mă simt într-un meci oficial.

Nu îmi este deloc uşor, dar trebuie să fiu pozitivă, nu trebuie să fiu speriată. Nu am vorbit deloc despre operaţie cu staff-ul meu, RMN-ul a ieşit ok, nu e nimic periculos, doar am avut o inflamaţie.
Nu mi-a fost ușor să vin accidentată aici, pentru seria de turnee australiene, dar trebuie să accept că sunt multe turnee și uneori poți să te accidentezi”, a spus Simona Halep înaintea turneului.

Toţi aşteptăm cu sufletul la gură debutul Simonei în noul an. Aşteptarea a fost prelungită de abandonul de la Brisbane, unde din cauza unei dureri resimţite la tendonul lui Ahile, a fost nevoită să se retragă. Decizia a dat startul multor controverse şi nu puţini au fost cei care au pus acest abandon pe seama unei strategii bine pusă la punct de echipa Simonei, încă dinaintea tragerii la sorţi a tabloului principal al turneului.

„Câte tablouri are de gând să mai strice? Ca să ştiu”, a declarat jucătoarea în vârstă de 28 de ani, Sara Errani, pe Twitter.

„Cam câte îşi doreşte ea”, mi-aş permite să îi răspund. Strategie sau nu, atât timp cât regulamentul le permite, jucătoarele pot alege să se retragă în orice moment al turneului, situaţie care nu văd de ce ar afecta o jucătoare sigură pe ea, care pleacă la drum cu cel puţin finala ca şi ţel, pregătită astfel să întâlnească adversare din ce în ce mai sus clasate de la tur la tur.

simona-halep-cahill-roland-garros-e1440334429329
Însă mâine este ziua cea mare, aşteptam răspunsul a multor întrebări. Cum arată pe teren Simona în 2016, ce a îmbunătăţit în jocul ei, cum şi-a pus Darren Cahill amprenta asupra jocului ei şi cât de gravă este accidentarea.  Sper să vedem o Simona aproape de 100%, hotărâtă şi relaxată, gata să îşi facă jocul ei atât de frumos, unic chiar într-un circuit unde parcă totul a început să se rezume la tot mai multe lovituri în forţă şi prea puţină creativitate.

Turneul de la Sydney marchează începutul anului competiţional pentru Halep, an pe care cu toţii îl vrem a fi cel mai bun de până acum. Încrederea şi relaxarea Simonei arătată în toate interviurile de până acum, relaţia strânsă cu echipa ei, cuvintele frumoase despre noul antrenor, totul parcă ne dă încredere să visăm la un parcurs cat mai  bun al ei în acest an şi poate cine ştie, aşa cum îi place să spună, primul ei titlu la un Grand Slam.

descărcare

Mult succes fata noastră dragă, la cât mai multe victorii în 2016. Noi, cei care te apreciem, vom fi lângă tine la bine, dar mai ales la greu.

Pana data viitoare,

#HAI ROMANIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s