Dacă e vineri, mergem la handbal!

Vineri, 15 ianuarie, ora 20:00, CSM Bucureşti joacă acasă, al doilea meci din Liga Campionilor grupa 2, în Sala Polivalenta din Bucureşti.

„Toate meciurile noastre sunt câştigate împreună: echipă şi suporteri”, Oana Manea (CSM Bucureşti).

Şi pentru că echipa nu poate exista fără suporteri, iar suporterii nu ar exista fără echipa, vineri este momentul să ieşim din casă şi să mergem să le susţinem împreună pe fetele noastre.

Nimic nu este mai frumos pentru un sportiv decât să joace acasă într-o sală plină de suporteri, să audă încurajări, care în momentele cheie ale unei partide, să le dea puterea să lupte. Fiecare suporter are rolul lui important pentru că fără el sala ar rămâne cu un scaun liber, iar fără 20 ca el cu un rând, iar fără noi toţi sala ar fi goală.

Cred cu tărie că nimic nu este mai plăcut decât să urmăreşti de aproape o competiţie sportivă, să simţi emoţia şi vibraţia unei săli întregi, să îţi uneşti energia cu o mare de oameni care aplaudă şi se bucura o dată cu tine, să îţi susţii sportivul preferat de lângă teren, simţind că îi dai putere cu adevărat, că îl împingi de la spate. Frumuseţea acestui lucru vine şi din faptul că aici nu este nimic regizat, sunt trăiri în direct, momente unice, pase şi goluri diferite de fiecare dată. Odată ce ai ajuns la meci, nu ştii nici un moment cum se termină, nu ai un trailer şi nu ştii nici versurile ce urmează să le auzi. Tot ce îţi rămâne este să speri până în ultima clipă, să strigi şi să aplauzi alături de ceilalţi, care pentru o oră au în suflet o sigură dorinţă ca şi tine – victoria.

După meciul dramatic cu Danemarca din sferturile de finală de la Campionatul Mondial din Brazila, Oana Manea declara:

„Cum îi auzeam că strigă, îmi ziceam în sinea mea: «Luaţi şi golul ăsta! Staţi că vedeţi acum! Huiduiţi-ne, că pe noi ne motivează asta!» Am fost foarte dornice să câştigăm. Am muncit mult. Abia mai putem sta în picioare”

Am avut ceva de învăţat de la danezi, cum să îţi încurajezi echipă până la capăt şi cum după o înfrângere să te ridici în picioare şi să o aplauzi ca şi cum ar fi câştigat. Asta inseamana să fii suporter adevărat, să te bucuri când echipa ta câştigă, dar atunci când pierde să o aplauzi de două ori mai mult. Atunci se vede iubirea adevărată, ca şi prietenia, la bine dar mai ales la greu.

Aşa că înarmaţi-vă cu vuvuzele, fulare, steaguri şi tot ce mai aveţi la îndemână, luaţi-vă prietenii, familia şi copiii şi haideţi să ne susţinem Campioanele aşa cum merită, toţi ca 1 pentru România!

Până atunci,

#HAI ROMÂNIA!

2 gânduri despre „Dacă e vineri, mergem la handbal!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s